Fördelar med att flytta på vintern i Stockholm

Är det så att diskussionen handlar om att flytta på vintern istället för på sommaren? Några tror att detta kan komplicera hela flytten, men det kan faktiskt vara stora fördelar med att hyra en flyttfirma på vintern. Undrar du över varför det kan vara en fördel med detta och vill veta mer så ta del av våra tips i texten nedanför.

Lägre pris

Vintern är en lågsäsong för många flyttfirmor eftersom de flesta väljer att att flytta till ett nytt hem på sommaren. Det är bättre väder och skönare temperaturer och man slipper snö och is. Och visst är det så att det blir kanske lite krångligare med en flytt på vintern, men det finns stora fördelar också och det är priserna. Eftersom det är lågsäsong så kostar det mindre och är det viktigt för dig så är det kanske en ide’ att planera att flytta då. Söker du efter en professionell och säker städfirma för hjälp med flyttstädning? Hos oss får du alltid ett fast pris på flyttstädning!

Mindre tid i dagsljus

Det låter kanske som en nackdel, men eftersom det är mindre timmar med dagsljus så har man heller inte lust att vara lika aktiv och det kan vara en fördel. Man får kanske lust att komma igång att packa tidigt på morgonen, och då blir man fortare färdig. Ju fortare man jobbar utan att vilja hitta på andra saker desto fortare blir man också färdig att flytta in i sitt nya hem. Mindre dagsljus betyder kortare dagar och då jobbar man fortare.

Mindre konkurrens

Som med mycket annat är det alltid bra att boka flyttfirman i god tid. Men ibland så har man för mycket att tänka på och det är lätt att glömma. Om man planerar en flytt på vintern och har glömt att boka en flyttfirma så är det mycket lättare att få ett avtal i sista minuten än det är på sommaren. Mindre konkurrens från andra familjer som ska flytta gör att det är lättare att få den bästa firman att hjälpa till med flytten.

Mindre trafik

På dagtid kommer det antagligen att vara mindre trafik på vägarna då de flesta är på jobb. Det är en fördel när man ska flytta. Det är också färre som flyttar på vintern på samma tidpunkt och flytt personalen har större möjligheter till en smidigare flytt.

När du hyr Demove att hjälpa med din flytt till ett nytt hem så kommer de att hjälpa dig med allt från att packa dina ägodelar på ett varsamt sätt till att packa ur när du kommer fram. Vi vet att ingen flytt är lik en annan, därför lägger vi alltid upp till personlig service anpassad till kunden varje gång. När det kommer till att hitta en prisvärd flyttfirma är valet enkelt, Demove är det bästa alternativet i Sverige.